Avís Legal

El propietari d'aquesta web és Sygel Technology, S.L.

La pàgina web, així com tots els serveis o continguts que a través de la mateixa es puguin obtenir, estan subjectes a les condicions que es detallen en aquest Avís Legal, sense perjudici de que l'accés a algun d'aquests mencionats serveis o continguts requereixin un procediment de contractació amb Sygel.

Per aquest motiu, si les consideracions detallades en aquest Avís Legal no són de la seva conformitat, preguem que no faci ús de la pàgina web, ja que qualsevol ús que faci del mateix o dels serveis i continguts en ell inclosos implicarà l'acceptació dels termes legals recollits en aquest text.

Amb l'objectiu de mantenir actualitzada la informació publicada en el Portal, els continguts del mateix podran ésser modificats, corregits, eliminats o afegits en qualsevol moment, motiu pel qual serà convenient comprovar la vigència o exactitut dels mateixos acudint a les fonts oficials.

El disseny de la web i el seu codi font, logos i marca o símbol distintiu que apareixen a la mateixa pàgina pertanyen a Sygel i estan protegits pels corresponents drets de propietat intelectual i industrial.

Sygel pot facilitar l'accés a d'altres pàgines web que considerem que puguin ésser del seu interès. L'objectiu d'aquests enllaços és únicament facilitar la cerca de recursos que li puguin interessar a través d'internet. No obstant, aquestes pàgines no li pertanyen, ni fa una revisió dels seus continguts i, per aquest motiu, no pot fer-se responsable dels mateixos, del funcionament de la pàgina enllaçada o dels possibles perjudicis que puguin derivar-se de l'accés o ús de la mateixa.

Queda prohibida la utilització per part de terceres parts, de qualssevol altres mecanismes que alterin el disseny, configuració original o continguts de la web.

Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts de la web sense mencionar l'origen o sol·licitar l'autorització a Sygel.

Avenida de Barcelona 25, 3-2
Sant Joan Despi
08970 Barcelona
Espanya

NIF: ESB67486183

Pot contactar-nos a:

  • Número de telèfon: +34 613 04 76 66 o 613 04 66 67
  • Adreça de correu electrònic: info@sygel.es